Yrityksemme

Yläneen Perinneliha Oy - jo vuodesta 1986

Hannu ja Tarja Ruusunen perustivat Yläneen Perinnelihan Varsinais-Suomeen vuonna 1986. Vuonna 1990 he saivat Vuoden maaseutuyrittäjä -palkinnon. Vuosien kuluessa perheyrityksessä tuli ajankohtaiseksi myös sukupolvenvaihdos ja vuonna 2004 perheen poika Pasi Ruusunen siirtyi johtamaan yritystä. 

Nykyään Yläneen Perinneliha Oy työllistää noin 6 työntekijää, joiden avulla luodaan perinteisiä lihaherkkuja suomalaisiin ruokapöytiin. Omien tuotteidemme lisäksi otamme vastaan riistaa, josta valmistamme asiakkaan toiveiden mukaan esimerkiksi palvia, purkkilihaa tai riistamakkaraa. Lue lisää riistan käsittelypalveluistamme.

 Tuore maku, laadukas lihatuote

Meille on tärkeää, että lihatuotteemme säilyttävät laatunsa ja makunsa koko toimitusketjun läpi. Siksi huolehdimme hyvästä hygieniasta, tuotteiden huolellisesta pakkauksesta sekä katkeamattomasta kylmäketjusta. Tuotekatalogistamme löydät esimerkiksi maukkaat makkarat, A-luokan Grillipätkän, rosvopaistit ja ylikypsät uunikyljet.

Luo herkullinen ateria perheelle, ystäville tai sukulaisille maukkaiden lihatuotteidemme avulla. Pehmeä ylikypsä uunikylki sopii tarjoiltavaksi esimerkiksi keitettyjen perunoiden ja kauden vihanneksien kera. Perinteinen hevosteemakkara puolestaan maistuu erityisen hyvältä leivän päällä. Kokeile ja ihastu!

Lihatoimittajiimme kuuluu esimerkiksi