Yläneen Perinneliha

Parasta pöytään - perinteisesti

Yläneen Perinneliha Oy on valmistanut laadukkaita täyslihajalosteita ja makkaroita jo lähes 30 vuoden ajan. Käytämme tuotteisiimme huolella valittuja raaka-aineita korkean laadun ja onnistuneen makuelämyksen takaamiseksi. Tästä kertoo perheyrityksemme mottokin:

Tuotteemme on aina suunniteltu ja valmistettu niin, että maistuvat hyviltä omaan suuhun. Sen jälkeen ne ovat valmiita markkinoille.

Herkullisia lihatuotteita ympäri Suomen

Lihatuotteistamme löytyy maukkaita herkkuja palvituotteista kinkkuihin ja uunikylkiin. Kaikki makkaramme ja nakkimme valmistetaan ilman prässilihaa ja kamaraa. Tutustu tästä tuotekatalogiimme.

Toimimme Yläneen Tourulassa, noin 60 km Turusta pohjoiseen. Jälleenmyyjiemme avulla toiminta-alueemme ulottuu koko Suomen alueelle. Tutustu siis lähikauppasi valikoimiin! Tarkista lähin myyntipiste Jälleenmyyjät-sivulta.

Toriautomme ja Lihapuoti Harri Ruususen toriauto kiertävät säännöllisesti Lounais-Suomen toreilla, muun muassa Yläneellä, Salossa, Säkylässä, Kyrössä, Naantalissa ja Loimaalla. Tarkista autojen aikataulut täältä

Meiltä myös riistankäsittely! Tuo riistasi meille, niin valmistamme siitä laadukasta palvia, makkaraa, nakkeja tai vaikka purkkilihaa. Otamme myös vastaan peuran ja hirven ruhoja. Lue lisää!

Ota yhteyttä